• Du er her:
 • Forside
 • Distrikt Storå - forsiden 

   

  På forsiden af distriktets hjemmeside vil der være korte nyheder fra distriktets klubber og distriktet mv. samt generel information om distriktet.

   

  Kort nyt fra distrikt og klubber ...

  Referat fra vicepræsidentmøde i Distrikt Storå den 15.11.2018

  Referat fra vicepræsidentmødet i Ikast den 15. november 2019 er nu tilgængelig på Distrikt Storå Intranet under Ledelses- og rådsmøder  -  klik her

  Links til hjemmeside for klubbers genbrugsbutik eller facebookside...

  Vidste du at klubber, der har en hjemmeside for sin genbrugsbutik eller evt. Facebookside, kan få link hertil sat på distriktets hjemmeside under menupunktet "Distriktets klubber".

  Ønsker i dette, skal i blot sende mail med link til DW Aage Mikkelsen, am(at)aulum.dk

  Forhåndsinvitation til distriktskonferencen i 2019

  Ikast YMC har udsendt forhåndsinvitation til distriktskonferencen i 2019, som afholdes den 6. april 2019 i Ikast  --> klik her 

  IDE-BANK til udveksling af gode ideer og erfaringer ....

  Efter ønske fra flere klubber, er der oprettet en Ide-bank på hjemmesiden, hvor distriktets klubber kan dele og udveksle ideer og erfaringer med f.eks. aktiviteter, foredrag og arrangementer m.v.

  Læs mere om idebanken ved at klikke på linien her.

  Hvad er Distrikt Storå?

  Lokale klubber i et globalt netværk!

  Distrikt Storå er en af Y’s Men International Region Danmarks 19 distrikter, Region Danmark har for tiden ca. 3.850 medlemmer fordelt på 159 klubber, som alle arbejder på basis af Jesu Kristi lære, og efter samme motto: At vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret.

   

   

  Distrikt Storå består af 14 Y’s Men’s klubber, geografisk fordelt fra Holstebro til Ikast.

  Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt -og andet nyttigt organisationsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

  Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

  Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmerne engangemet, både lokalt og internationalt.

  Støt kanpen mod malaria

  Y's Men i Distrikt Storå har også mulighed for at være aktive i kampen med malaria, enten ved at deltage i salget af "Kunstkort" eller plakter.

  Gaveideen ligger lige her, hvis du står og mangler gaven til dem der har alt

  eller du kan også få en god gaveide, ved at gøre brug af "Gaven er let giv malarianet"

  Altsammen står beskrevet på siden om Roll Back Malaia