Aulum Y´s Mens Club starter salg af julekalender 2019

Så er tiden inde til at sikre sig en af de populær Y´s mens julekalendere, der vil blive en del af morgen aktiviteterne i mange hjem i de første 24 dage af december måned. Der er i år 830 stk. til salg i Aulum-Haderup området, hvilket statistisk betyder, at der vil være 11 gevinster her i området.

Det er 43. gang i træk at kalenderen kan købes i Aulum-Haderup området og det vil være muligt, at købe den fra i dag den 23. oktober.

Det er Haderup FDF, KFUM Spejderne i Hodsager og KFUM og KFUK i Aulum, der sørger for at lodsedlerne bliver solgt.

”Vi er glade for det gode samarbejde vi har med de 3 foreninger omkring salget, og så giver det dem samtidig mulighed for at tjene en ekstra skilling til deres gode foreningsarbejde” siger Ejvind Dahl fra Aulum Y´s Mens Club.

Køberne af kalenderen kan i år glæde sig over den farverige forside med karikaturtegninger af bl.a. kongefamilien, politikere og kendte personer.

Forsiden er tegnet af den kendte tegner og illustrator Annette Carlsen, som er kendt for at lave satiretegninger, der kalder smilene frem !.

Køberne af Y’s Men’s julekalenderen har chance for at vinde et gavekort á kr. 200,- bag hver af de 24 låger. Herudover er der mulighed for at deltage i lodtrækning om 10 ekstragevinster ved at gætte en kendt julesang, som dannes af en verslinie ved at sætte 24 bogstaver sammen fra bagsiden af lågerne.

Y´s Mens klubberne i Danmark er en international serviceorganisation med lokalklubber over hele landet. Klubberne har nær tilknytning til KFUM & K og andet kirkeligt børne- og ungdomsarbejde og støtter socialt og humanitært arbejde både i Danmark og i udlandet.

Tilbage til nyhedslisten